3 gedachten over “Tips in advertentie in de Volkskrant

  1. Schandalig dat U op deze manier onze historische overblijselen, waarden en normen verwoest. U hoort nog van mij want wat U doet is illegaal en vergelijkbaar met wat IS heeft grdaan in Irak en Sytia. Met dynamiet opblazen van mileneum oude theaters tempels en gebouwen.

  2. Ik ben blij dat u zo fatsoenlijk bent om dit schandalig te vinden. Helaas zijn de overheden het niet met u eens. Dit soort praktijken is namelijk aan de orde van de dag maar er is vrijwel geen enkele overheid die hier tegen optreedt. Er zijn overigens wel genoeg overheden die de tips zelf uitvoeren.

  3. Mij is duidelijk, kennelijk anders dan voor eerste schrijver, dat dit natuurlijk juist gedaan is om het aan de kaak te stellen. Ik heb net in mail een Harderwijkse situatie vermeld die alle kenmerken heeft van de “tips” en waarbij ik het bijzonder kwalijk vindt dat dit Anno 2018 nog voorkomt!. Naast dat het een ernstige wetsovertreding is, is het ook bijzonder kortzichtig vanuit economisch belang van de stad (toerisme, stadwandelingen, horeca etc.) Ben blij dat er Kamervragen over gesteld zijn.

Een reactie plaatsen